Nu kommer dottern snart hem till oss.






Solen har lyst så nu har våren kommit här och det känns bra. Våren är min favorit årstid det är lagom varmt ute så man kan vara det utan att må dåligt. Nu väntar jag att få se dem första blå- och vitsipporna. När dem har slagit ut så ska vi försöka ta oss tii Vämöparken och titta. För då är backarna i skogen helt vita och blå och det är så vackert. När det är så jättevarmt vill jag inte gå ut för då mår inte hjärtat bra.


Bara att färdtjänsten sköter sig ordentligt. För ibland har den en tendens att inte sköta sig.

Fingal  sitter nu och väntar vid dörren så att han inte missar när lillmatte kommer hem. Maken ska snart ställa sig vid spisen och steka pannkakor. Då kommer det att dofta gott och pannkakorna är så goda.

När vi ätit och gjort färdigt i köket så blir det ett pass på träningsmaskinen. Det har blivit ett måste i kroppen nu. Jag önskade att jag hade kunnat ta med mig den upp till fjällen.


Men tyvärr den får inte plats med allt vi ska ha med oss.Bagaget blir alltid fullt med saker. I år ska jag köpa ett hundbilbälte till Fingal så kan han få ligga mellan barnen i baksätet. Så kan vi slippa ha den stora bilburen med oss till honom. Det har ju inte hunnit bli så varmt i maj att vi måste ha honom i bagaget. Vi har satt dit Solarplexus därbak på bilen. Så där är alltid svalt och  gott även om solen står på bakrutan och steker när vi kör. Det var en mycket bra investering så att vovven inte får det för varmt i bilen.

I kväll blir det en film med Louis de Funes har hittat två filmer med honom på tradera. Jag gillar denne lille franske skådespelaren för han får en alltid att skratta.

Sköt om er vänner och ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram

Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Hej vännen! Pannkakor låter härligt. Han är redig, Maken och rar, tycker jag.



Ha en riktigt härlig helg med dottern. Kramar till er alla

2009-04-03 @ 15:37:30
URL: http://blogg.aftonbladet.se/2091
Postat av: Marina

Åh nu vart jag sugen på pannkakor...hur jag nu kan bli det efter att ha håvat in grillade biffar, klyftpotatis och bearnaisesås och fruktsallad med Kesella till efterrätt. Jösses jag e en matgalning. Ha en fin kväll med make, dotra och Fingal. Kram..

2009-04-03 @ 19:32:52
URL: http://marina-mittilivet.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0