God förmiddag vänner!



I går kväll åkte dottern hem eftersom hon mådde bättre. Nu är det gubben som åkt på magsjukan så att jag har varit nere i affären och köpt ännu mera franskbröd och blåbärsoppa. Ännu så länge är det jag och sonen som inte drabbats. Men vi kan få det också men vi hoppas att vi slipper det.

Vi har haft ett underbart påskväder men vi har inte kunnat njuta av det. Sonen har sitt påsklov denna veckan så Fingal är lycklig över att få ha lillhusse hemma hela dagarna.


Själv känner jag mig trött och seg efter allt arbete i helgen.  Nu när hon inte bor hemma så har man nästan glömt bort hur mycket merarbete det är när hon är sjuk. Så idag har jag gett mig en vilodag och det ska bli skönt.

 Nu ska jag in och läsa hos er. Sköt om er vänner och ha en fortsatt bra dag.

Kram ♥




Kommentarer
Postat av: Marina

Avslagen Coca Cola e det allra bästa mot kräksjuka...visste inte om jag skulle våga testa sist jag hade kräksjukan men det gjorde jag och det funkade...magen kändes mycket bättre....hoppas du slipper få den i alla fall...kram

2009-04-14 @ 12:51:35
URL: http://marina-mittilivet.bloggspace.se
Postat av: Angelika

Hej Igen! stackare det brukar vara jobbigt när gubben blir sjuk.:)Bara du nu klarar dig. Håller tummarna. Vad det gäller trimmning av släta nej inte om de är helt släta men det är endel som har blandpälsar och dem kan ibland vara svåra att avgöra.Han ser slät ut din kille.

Ha det Angelika

2009-04-14 @ 14:34:34
URL: http://fridsborgskennel.bloggspace.se/
Postat av: Johanna

2009-04-14 @ 16:16:17
URL: http://jmf82.bloggspace.se
Postat av: Johanna

Hejsan vännen!

Usch jobbigt att vara sjuk hoppas han krya på sig och blir bättre snart.

Här är det väl inga större förändringar, tar allt i ett inlägg.

Ha det bra. Kram johanna

2009-04-14 @ 16:18:21
URL: http://jmf82.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0